12.10.12

Αναζητούν εναγωνίως κάτι για να απασχολείται στην ΕΡΤ η Σαλαγκούδη!...

Αυτό που γίνεται στην ΕΡΤ με την Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχει προηγούμενο! Η κοπέλα δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά και αυτοί παιδεύονται να βρουν κάτι να την απασχολήσουν. Και δικαίως κάποιος μπορεί να ... αναρωτηθεί:
Γιατί σώνει και καλά να υπάρχει κάποια Σαλαγκούδη στην Αγία Παρασκευή που θα πρέπει να της βρούν να κάνει κάτι, επειδή λέει την ακριβοπληρώνουν;
Ποιος την πήρε και γιατί; Ποιες ανάγκες στην κρατική τηλεόραση έπρεπε να καλύψει;
Προφανώς καμμία!..
Για τη Σαλαγκούδη που προσελήφθη ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων στην ΕΡΤ αναζητείται τώρα εναγωνίως κάποια (ό,τι νάναι) «ειδική θέση» καθως η πρώτη προσπάθεια να συμπαρουσιάζει εκπομπή στην πρωινή ζώνη απέτυχε ενώ η μετέπειτα απόπειρα να συμμετέχει σε εκπομπή το απόγευμα, σκόνταψε σε ενστάσεις και αντιδράσεις για την..καταλληλότητά της.
Στη Σαλαγκούδη τώρα δίνεται, λέει, μια τρίτη ευκαιρία καθώς εξετάζεται η πιθανότητα να επανέλθει το νυχτερινό δελτίο των 11.00 στην ΕΤ-1 το οποίο είχε καταργηθεί πριν ένα χρόνο. Στο δελτίο ειδήσεων αυτό για τη θέση του παρουσιαστή, αν προχωρήσει το σενάριο, προορίζεται η θυγατέρα του πρώην υφυπουργού του Καραμανλή.
Τελικά κουτσοί, στραβοί στον «Αγιο Παντελεήμονα» της ΕΡΤ; Και δεν νομίζουμε να έχει καμμία ανάγκη η κοπέλα. Ισα-ίσα...  zoornalistas.blogspot.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου