6.10.12

Σαββατοκύριακο με αίθριο καιρό !

Τοπικές νεφώσεις στο Νότιο Αιγαίο με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα βόρεια παράλια και στα ορεινά της Κρήτης και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στις Βόρειες Κυκλάδες τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς, αλλά στα βόρεια του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.meteo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου