20.10.12

Πρεμιέρα για νέα μοντέλα στην "Αυτοκίνηση 2012"

Σημαντικά καινούργια μοντέλα πρόκειται να κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση αυτοκινήτων «Αυτοκίνηση 2012». Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου φιλοξενείται από τις 20-28 Οκτωβρίου στην αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου.

Όπως ανακοινώθηκε στον εκθεσιακό χώρο που καταλαμβάνει 7.000 τ.μ. θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα εξής νέα μοντέλα: VW Golf, Renault Clio, Skoda Rapid, Citroen DS5, Fiat 500L και Seat Mii.

Επίσης, στην έκθεση θα παρουσιαστούν και πολλά καινούργια μοντέλα, τα οποία προωθούνται αυτή την περίοδο στην ελληνική αγορά (Audi A3, Mercedes AClass, Volvo V40 κ.α.).

Οι μάρκες, που παίρνουν μέρος στην έκθεση, θα παρουσιάσουν και όλες τις νέες εκδόσεις γνωστών μοντέλων. Έμφαση δίνεται στα μοντέλα που εξασφαλίζουν περιορισμένο κόστος χρήσης (μικρά μοντέλα, ντίζελ, υγραεριοκίνητα, υβριδικά κ.α.)

Ανακοινώθηκε ότι στη φετινή έκθεση συμμετέχουν περισσότερες από 17 μάρκες: Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, Fiat, Honda, Jeep, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volvo και VW.  

Μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ενδεικτικά αναφέρεται το crash test  που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΜΠ, την επίδειξη απεγκλωβισμού σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ, αλλά και θέματα οδικής ασφάλειας με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Επιπλέον, προγραμματίστηκαν test drives που θα μπορούν να πραγματοποιούν οι επισκέπτες με τα πιο γνωστά μοντέλα της αγοράς.

Το εισιτήριο είναι 6 ευρώ, οι φοιτητές, άνεργοι και τα συνοδευόμενα παιδιά πληρώνουν 3 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου