7.9.12

Γουστάρει Αργεντινή ο Τσίπρας ! VIDEO


Σε μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή κατά τη διάρκεια ερώτησής του για την πώληση του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου.
Ο κ. Τσίπρας είπε: καλύτερα να γινόμασταν Αργεντινή. Γιατί εκεί οι άνθρωποι μπορεί να πείνασαν στην αρχή αλλά τουλάχιστον διατήρησαν την αξιοπρέπειά τους. Εδώ και θα πεινάσουμε τελικά και θα έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας.
Αφορμή για τη δήλωση αυτή είναι η χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που κατά τον κ. Τσίπρα δεν αλλάζει στο παραμικρό την κατάσταση για την Ελλάδα.
Στρεφόμενος μάλιστα προς τον κ. Στουρνάρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι ο ελληνικός λαός θα εξεγερθεί σύντομα και ότι ακόμη οι ψηφοφόροι των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση θα βγουν στους δρόμους εναντίον τους.
Τέλος, σε ότι αφορά στην πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αφού «πρώτα λήστευσε την Αγροτική τώρα θέλει να ληστεύσει και το Τ.Τ.».
Από τη δική του πλευρά, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συμμετέχουν ενεργά σε αυτό.
Σε ότι αφορά το Τ.Τ. Δήλωσε ότι ως υπουργός Οικονομικών είπε απλώς την αλήθεια ότι δεν είναι μια βιώσιμη τράπεζα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου