26.9.12

ΧΑΜΟΣ... ON AIR -Χατζηνικολάου με Ντινόπουλο !

Καυγάς... από τους λίγους σημειώθηκε στον αέρα του Real FM μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αργύρη Ντινόπουλου.

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, ο δημοφιλής δημοσιογράφος είχε ασκήσει έντονη κριτική στα σημερινά σχόλια πολιτικών προσώπων για την αποκάλυψη της Real News σχετικά με την υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Μάλιστα, (προσ)κάλεσε ανοικτά όποιον θέλει να πάρει τηλέφωνο στο ραδιόφωνο και να το συζητήσουν στον αέρα.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος ανταποκρίθηκε και βγήκε στον αέρα του Real FM λίγη ώρα μετά.

Η συζήτηση ξεκίνησε από… μεσαίους τόνους με τον κ. Χατζηνικολάου να ασκεί κριτική στην τοποθέτηση του κ. Ντινόπουλου.και συνεχίστηκε σε άγριο ρυθμό:

Ντινόπουλος: «Δεν κατάλαβα κύριε Χατζηνικολάου. Αν κάποιος πολίτης δηλαδή πάει και κάνει μια καταγγελία ότι “ο κ. Χατζηνικολάου είναι κλέφτης”, μπορώ μετά εγώ να πάρω την καταγγελία και να τη δημοσιεύσω;».

Χατζηνικολάου: «Δεν είναι το ίδιο κύριε. Εδώ η καταγγελία έγινε από μέτοχο της εταιρείας, όχι από κάποιον άσχετο! Και αφορά πολιτικά πρόσωπα, πρώην υπουργούς. Σε κάθε χώρα του κόσμου θα διερευνάτο. Δεν είναι δεοντολογικό αυτό που λέτε».

Ν: «Ε, δεν θα κάνετε εσείς μαθήματα για δεοντολογία…»

Χ: «Έχετε να μου προσάψετε κάτι; Δεν καταλάβα; Έχετε;»

Οι φωνές που ακούγονταν ήταν πλέον τόσο δυνατές που νόμιζε κανείς που θα σπάσουν τα μικρόφωνα!

Χ: «Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Κρίμα, γιατί είστε δημοσιογράφος αλλά μάλλον προτιμήσατε να είστε κομματικό στέλεχος και βουλευτής».

Ν: «Εσύ είσαι δημοσιογράφος-επιχειρηματίας. Δεν σε έχω δει ποτέ στο δρόμο»

Χ: «Είμαι στο δρόμο 30 χρόνια κύριε. Τόσος πανικός ώστε να βγαίνετε να μου κάνετε προσωπική επίθεση; Τα ίδια είχαν συμβεί από τους άλλους όταν αποκαλύψαμε την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Είστε θλιβερός, δε θα μιλήσω άλλο μαζί σας».

Ν: «Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει».

Ο άγριος καυγάς έληξε εκεί, ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να κάνει ένα ακόμη σχόλιο ελάχιστα μετά: «Ντροπή σου ολίγιστε» είπε απευθυνόμενος στον Αργύρη Ντινόπουλο και συμπλήρωσε με νόημα: «Άλλος ένας είναι που με έχει πει επιχειρηματία δημοσιογράφο. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος».
Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου μέσα από τη συχνότητα του Real Fm 97,8
Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου