17.9.12

Έκθεση ζωγραφικής- χαρακτικής στην gallery art.estate


Μετά την επιτυχημένη έκθεση ζωγραφικής- χαρακτικής που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Αpollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία σε συνεργασία με την γκαλερί art.estate, οι Μεσσήνιοι που την περίοδο της έκθεσης θα βρίσκονται στην Αθήνα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή την πρωτότυπη δουλειά.
Εγκαίνια Έκθεσης: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012   8μμ.
artestate   Κ. Βάρναλη και Επιδαύρου 53, Χαλάνδρι
 τηλ. 2106838692  κιν.6993771717

Λίγα λόγια για την Αναστασία Παπαδοπούλου ( SIA ) και την gallery art.estate
Ζωγραφιστά καλαπόδια

Ανοίγοντας τη φθινοπωρινή περίοδο δραστηριοτήτων, η art.estate επέλεξε να εκθέσει μια σειρά από ζωγραφιστά-διακοσμημένα καλαπόδια, πραγματικά δημιουργήματα της Αναστασίας Παπαδοπούλου(SIA).
Τα καλαπόδια, βοηθοί της  καλής τύχης, είναι παλιά, μασίφ δρύινα, χρησιμοποημένα  από τους παλιούς υποδηματοποιούς του Ψυρρή. Κουβαλούν μέσα τους όλη την αγάπη, τη φροντίδα, το μεράκι, την έμπνευση, τον ιδρώτα και τις καλλιτεχνικές εκφάνσεις αυτής της συμπαθητικής και δημοφιλούς ομάδας βιοτεχνών που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένοι με τη μόδα στις δεκαετίες που το χειροποίητο παπούτσι αποτελούσε απόλυτη επιλογή.
Η Αναστασία Παπαδοπούλου, γεννημένη μέσα σ’ αυτή την οικογένεια, αγάπησε όσο και οι βιοτέχνες γονείς της αυτό το εξαιρετικό εργαλείο των υποδηματοποιών, τα καλαπόδια  και τα ανάδειξε με την καλλιτεχνική της έμπνευση και δεξιότητα, μεταμορφώνοντάς τα σε μοναδικά καλλιτεχνικά ομοιώματα παπουτσιών  των δεκαετιών- κυρίως- ΄30- ΄70.
Μέσα από αυτό το είδος ζωγραφιάς- γλυπτού, αναβιώνουν οι μνήμες από το παλιό καλό σινεμά, τα βιβλία και του ηθοποιούς που αγαπήσαμε, ακόμη και από τα δημόσια πρόσωπα που καλά ή κακά μας εντυπωσίασαν κατά καιρούς.
 Εμείς,  στην  art.estate, ανακαλύψαμε στην Αναστασία Παπαδοπούλου (SIA) μια ευφάνταστη και γεμάτη πάθος δημιουργό που πιθανόν να μας εκπλήξει το μέλλον και με άλλα δημιουργήματα, πέρα από αυτά τα φινετσάτα και γεμάτα ομορφιά καλαπόδια. 
Εγκαίνια Έκθεσης:  Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012  8μμ
Διάρκεια έκθεσης : 26/9-29/10/2012
art.estate  Κ.Βάρναλη και Επιδαύρου 53, Χαλάνδρι
τηλ.2106838692 κιν.6993771717  info@artestate.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου