18.9.12

Η Βούλα Παπαχρήστου επιβεβαιώνει την σχέση της με τον Κασιδιάρη


Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με την πολιτική, ότι δεν διαψεύδεις επίσημα και κατηγορηματικά, συνήθως είναι αλήθεια. Αυτό ακριβώς που έκανε η Βούλα Παπαχρήστου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.
«Δεν μπορώ να διαψεύσω τώρα πράγματα που γράφονται με καλό ή κακό σκοπό». Αυτό δήλωσε η Βούλα Παπαχρήστου στο Ιόνιον FM σχετικά με την σχέση που της αποδίδουν με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Κάτι που δείχνει για άλλη μια φορά την απειρία της πρωταθλήτριας στίβου σχετικά με το πως χειρίζεται τα μίντια. Αφού, ως γνωστόν, κάθε μη διάψευση ισούται με επαλήθευση.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως ελίχθηκε ο Κασιδιάρης απαντώντας στην ίδια ακριβώς ερώτηση, δηλώνοντας: «Δεν γνωρίζω τα σχετικά δημοσιεύματα και ούτε ενδιαφέρουν κανέναν. Εγώ είμαι εκπρόσωπος Τύπου κόμματος και εκφράζει τις πολιτικές του θέσεις».

Μάλιστα, στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, η Βούλα Παπαχρήστου εξηγεί και το τι πραγματικά συνέβη σχετικά με την πρόταση γάμου που της είχε κάνει πέρισυ στον Βέρτη ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λευτέρης Χαχαμίδης : «Υπήρξε πέρισυ μια πρόταση γάμου από τον συγκεκριμένο άνθρωπο την οποία είχα απορρίψει. Δεν είχα δηλώσει ποτέ ότι θα τον παντρευτώ. Αν και εκείνη την ώρα που μου την έκανε, είχα πει όντως ναι. Δεν θα μπορούσα να πω όχι μπροστά σε τόσο πλήθος κόσμου».  iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου