14.9.12

ΔΕΙΤΕ τις Φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον γυμνόστηθης !

Η δημοσίευση στο περιοδικό Close φωτογραφιών της δούκισσας του Κέμπριτζ, γυμνόστηθης, συνιστά "ανάρμοστη και εντελώς αδικαιολόγητη προσβολή της ιδιωτικής ζωής" του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ανακοινώθηκε από τα Ανάκτορα Σεντ Τζέιμς.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ "εθλίβησαν βαθιά μόλις έμαθαν ότι ένα γαλλικό περιοδικό και ένας φωτογράφος είχαν προσβάλει την ιδιωτική τους ζωή κατά τρόπο ανάρμοστο και εντελώς αδικαιολόγητο", υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των Ανακτόρων.

Το περιοδικό Closer δημοσιεύει σε πέντε σελίδες, στο σημερινό του τεύχος, σχεδόν δεκαπέντε φωτογραφίες του ζεύγους να λιάζεται στη βεράντα ενός πύργου
κατά τις διακοπές τους στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Λουμπερόν της νότιας Γαλλίας. Αρκετές από τις φωτογραφίες, που ελήφθησαν με τηλεφακό, δείχνουν την πριγκίπισσα γυμνόστηθη. Νωρίτερα σήμερα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοινώθηκε ότι οι φωτογραφίες είναι "αυθεντικές". Την ίδια ώρα η Κέιτ συνεχίζει την περιοδεία στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού με τον σύζυγό της. Χθες στη Μαλαισία εκφώνησε την πρώτη της επίσημη ομιλία στο εξωτερικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου