15.9.12

«Ροζ» ιστορίες στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας

«Βίος και πολιτεία» είναι η ερωτική ζωή αστυνομικών της Πάτρας με αποτέλεσμα οι συζητήσεις στο «Μέγαρο» της οδού Ερμού (και όχι μόνο) να δίνουν και να παίρνουν!
Όπως λέγεται στην Αστυνομική Διεύθυνση, αστυνομικός που επιβαίνει σε δίκυκλο έχει αναδειχθεί... στον μεγαλύτερο γόη της Πάτρας, αφού διατηρεί δεσμό (ταυτόχρονα) με τρεις γυναίκες!....

Η πρώτη είναι παντρεμένη, εργάζεται στη ΔΕΗ και μάλιστα δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον ένστολο ο οποίος έχει... κατακτήσει την καρδιά της! Η κυρία έχει καταφέρει πάντως να κρατήσει μυστικό την ερωτική της σχέση και ο σύζυγος (και όχι μόνο) δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Μόνο που δεν γνωρίζει πως ο αστυνομικός διατηρεί σχέση με μία νεαρή κομμώτρια αλλά... και με μία δασκάλα η οποία μάλιστα κάνει μάθημα σε συγγενικό του πρόσωπο!
Αυτό που συζητούν έντονα τόσο στην Αστυνομία αλλά και σε «πηγαδάκια» του περιβάλλοντός του, είναι... το πώς τα καταφέρνει!  Η μία εκ των τριών γυναικών έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, ανακάλυψε όλο το «παρασκήνιο» και του προκάλεσε (δικαιολογημένα) μεγάλη φασαρία. Εκείνος όμως απτόητος και φυσικά... δεν παραδέχτηκε τίποτα έστω και αν... οι ένστολοι το είχαν τούμπανο και εκείνος... κρυφό καμάρι!
: dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου