19.9.12

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ Χαχαμίδης - Παπαχρήστου για τον Κασιδιάρη !

Ο πρωταθλητής στο kickboxing, Λευτέρης Χαχαμίδης, φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την πρόσφατη τοποθέτηση της πρωταθλήτριας στίβου και πρώην αρραβωνιαστικιάς του, Βούλας Παπαχρήστου.

Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει ένας «πόλεμος» μεταξύ του ζευγαριού, αφού πρώτα διακόπηκε η σχέση τους. Στην «εξίσωση» συμπεριλήφθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Χαχαμίδης ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον Κασιδιάρη, πριν χωρίσουν.
«Η κυρία Παπαχρήστου μάλλον δεν τα πάει καλά με την αλήθεια, έχει μαλώσει» είπε χαρακτηριστικά ο kickboxer στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Προηγουμένως η Παπαχρήστου είχε δηλώσει ότι δεν είχε σκοπό να τον παντρευτεί και πως δεν είχε παράλληλα σχέση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά προφανώς δεν έπεισε τον Χαχαμίδη.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικότερα στη σχέση της Παπαχρήστου με τον Κασιδιάρη. Επίσης μίλησε για το ταξίδι που έκανε μαζί με τη μητέρα της στο Λονδίνο, ώστε να στηρίξει την τότε αγαπημένη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πριν αποκλειστεί λόγω του επίμαχου twitter.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου