20.9.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ –Ανάπτυξη με ….Φυλακές !

Γράφει ο Μεσσήνιος 
 « ΜΑΧΗ » Μεσσηνίων –Αρκάδων για την διεκδίκηση τους !
Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι λέει θυμόσοφα ο λαός μας ,αυτό φαίνεται να ισχύει στο έπακρον στην κατάσταση που έχουμε περιέλθει πλέον σαν κράτος . 
Η έλλειψη ιδιωτικών επενδύσεων στην Μεσσηνία και Αρκαδία που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας κάνει την προοπτική της ανέγερσης φυλακών σε μία από τις δύο περιοχές να φαντάζει σαν το «Μάνα εξ Ουρανού » για μία σειρά επαγγελμάτων .
 Στην χθεσινή του διερευνητική επίσκεψη το πολυμελές κλιμάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ διενέργησε αυτοψία των προτεινόμενων χώρων σε τέσσερις περιοχές του Νομού μας ,στο Γαρδίκι ,στο Πλατύ , στην περιοχή μεταξύ του Άρι και της Ασπροπουλιάς και στο Αριοχώρι .
Οι υπεύθυνοι του κλιμακίου άφησαν να εννοηθεί ότι η περιοχή που συγκεντρώνει τα «προσόντα » για να υποδεχθεί τις φυλακές είναι η περιοχή της Άμφειας . 
Πρίν την καθοδό του στην Μεσσηνία το κλιμάκιο είχε επισκεφθεί ισάριθμες περιοχές της Αρκαδίας .περιοχές που διεκδικούν επί ίσοις όροις την μεγάλη αυτή « κρατική επένδυση ». 
Την τελική απόφαση θα την λάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τις εισηγήσεις του κλιμακίου και τις «ασφυκτικές » πολιτικές πιέσεις που θα ασκηθούν

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου