16.9.12

Φθινοπωρινή σύναξη της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά !

 Εμφυλιοπολεμικο σκηνικό στήνουν σήμερα  το πρωί στην Πηγάδα του Μελιγαλά ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με Κοινοβουλευτική δύναμη 12 βουλευτών του κόμματος του και εκατοντάδες οπαδοί από όλη την Ελλάδα . 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στην δημοσιότητα δεκάδες στελέχη και μέλη του κόμματος θα …εκδράμουν από όλη την Ελλάδα με λεωφορεία για να δώσουν το παρών στην γιορτή μίσους .
Νωρίς το πρωί θα τελεστεί στον ιερό ναό της Ανάστασης Όρθρος και Θεία Λειτουργία και μετά στον χώρο της Πηγάδας θα τελεστεί επιμνημόσυνος δέηση για τους σφαγιασθέντες από τους συγγενείς των θυμάτων.
Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ελληνοκαναδός συγγραφέας Ιωάννης Μπουγάς. Μετά το τέλος της εκδήλωσης Βουλευτές και εκδρομείς θα κατευθυνθούν στην Κυπαρισσία όπου στις 13.00 θα γίνουν τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος.
Η Μαζική κάθοδος των …Μυρίων στην Μεσσηνία προκαλεί προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές σε συνδυασμό με το πανηγύρι της Κυπαρισσίας μετά τα γεγονότα στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου