15.9.12

Θα καλούσαν την Χρυσή Αυγή... για Πακιστανό που αυνανιζόταν

Αυτό και αν είναι... από τα απίστευτα! 
Συνέβη το πρωί της Τετάρτης στον πεζόδρομο της οδού Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα  ακριβώς έξω από το κλειστό εκείνη τη στιγμή café «Αρωμα». Πακιστανός είχε κατεβάσει το παντελόνι του, είχε ξαπλώσει στο έδαφος και... αυνανιζόταν μπροστά σε περαστικούς.
Μέχρι και μικρά παιδιά «βίωσαν» αυτή την εμπειρία, αφού εκείνη την στιγμή μαθητές δημοτικού κατευθύνονταν στο σχολείο! Κι όμως κανείς από τους διερχόμενους δεν «ευαισθητοποιήθηκε» να πλησιάσει τον αλλοδαπό και... να τον σταματήσει!
Και καλά οι μητέρες των μαθητών που ίσως φοβήθηκαν και σίγουρα δεν μπορούσαν να γνωρίζουν αν ο αλλοδαπός αντιδρούσε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή και με τα χέρια, αλλά οι άνδρες;
Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στον «Κόσμο» ο αλλοδαπός... συνέχιζε απτόητα τη δράση του και οι περισσότεροι από τους περαστικούς... προσπερνούσαν βρίζοντας ή «μουρμουρίζοντας»!
Ένας μόνο προσπάθησε να κινηθεί εναντίον του, όμως κάποιοι άλλοι που όπως οι καταγγέλλοντες μας είπαν «παρίσταναν» τους «προοδευτικούς» τον σταμάτησαν (για να μην «ενοχληθεί» ο «σάτυρος»;;;;)!
Κανείς πάντως δεν ειδοποίησε την αστυνομία! 
Μητέρα - αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μας είπε πως... μέχρι και την «Χρυσή Αυγή» επικαλέστηκε κάποιος, ενώ έλεγαν πως έστω και αν η Αστυνομία βρίσκεται ακριβώς στον παράλληλο δρόμο (οδός Ερμού), δεν ειδοποιήθηκε επειδή κάποιοι έλεγαν πως... θα αργούσε!
Ο Πακιστανός αφού... ολοκλήρωσε, «τα μάζεψε» και έφυγε, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού το συζητούσαν μέχρι και στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου, αλλά και στα καφέ του πεζόδρομου που αργότερα άνοιξαν.
Στην αστυνομία δεν υπήρξε καταγγελία του γεγονότος κι έτσι κανείς από την ομάδα ΔΙΑΣ ή άλλη υπηρεσία δεν παρενέβη!
Οσο για τον Πακιστανό; Παραμένει άφαντος, θεωρείται όμως σίγουρος πως θα επιχειρήσει ξανά... την ίδια ανώμαλη και αηδιαστική ενέργειά του.
Να αυνανίζεται ξαπλωμένος σε δημόσιο χώρο αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν γύρω του!dete.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου