16.9.12

Οπλοφορούν σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Ομαδικές αιτήσεις για άδεια οπλοφορίας έκαναν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους δίνει ο νόμος , με την προϋπόθεση ότι έχουν λευκό ποινικό μητρώο.
Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής συνολικά 15 από τους 18 εκλεγμένους αντιπροσώπους της Χρυσής Αυγής πέρασαν  το κατώφλι των αστυνομικών υπηρεσιών για να ζητήσουν άδειες οπλοφορίας.
Από τα 15 αιτήματα των βουλευτών τα 8 έχουν ήδη γίνει δεκτά, ενώ για τα υπόλοιπα αναμένονται οι γνωματεύσεις από τις εισαγγελικές αρχές.
Από τους πρώτους που απέκτησαν το δικαίωμα να φέρουν όπλο είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τον οποίο κρίθηκε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος.
Άδειες έχουν ζητήσει και οι τρεις βουλευτές που πρωταγωνίστησαν στους «ελέγχους» μικροπωλητών σε πανηγύρι της Ραφήνας και σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον Γεώργιο Γερμενή που είναι γνωστός και ως «καιάδας» από τη συμμετοχή του σε black metal μουσικό συγκρότημα.. iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου