17.9.12

Νέα πρόσωπα στην ΕΡΤ-Τέλος ο Βλάχος από τον ALPHA!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ το οποίο και αποφάσισε την ένταξη νέων προσώπων στο δυναμικό της επιχείρησης. 
Έτσι και με τη βούλα του ΔΣ ο κ. Βασίλης Θωμόπουλος αναλαμβάνει επισήμως τη θέση του διευθυντή ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης, ενώ ο κ. Γ. Μπράμος θα συμμετέχει στη διεύθυνση προγράμματος ως συντονιστής. 
Επίσης ο κ. Μενέλαος Σεβαστιάδης θα είναι συντονιστής του αθλητικού ραδιοφωνικού προγράμματος, ο κ. Αντώνης Λιάρος αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου προγράμματος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ ο κ. Σταύρος Οικονομόπουλος θα είναι ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας.
  Επίσης εγκρίθηκε εκπομπή την οποία θα παρουσιάζει ο κ. Μανόλης Κοττάκης, ενώ η κυρία Ματίνα Ρέτσα θα είναι σύμβουλοςεπικοινωνίας. Υπεύθυνη για τις Δημόσιες Σχέσεις τοποθετήθηκε η μόνιμη υπάλληλος της ΕΡΤ κυρία Αρετή Καλεσάκη.

Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας με τον
τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, σήμερα ο Γιώργος Βλάχος απομακρύνθηκε από το κανάλι της Κάντζας μετά από απόφαση του Δ.Κοντομηνά.
 Ο Γ. Βλάχος, βρισκόταν εδώ και αρκετά χρόνια στο επιτελείο του καναλιού, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας. 
Η είδηση ότι απομακρύνεται από τον σταθμό, δημιούργησε αναβρασμό και σούσουρο, αφού ο Βλάχος- όπως επισημαίνουν οι συνάδελφοί του στην Κάντζα, έχει βάλει πλάτη στις μεγάλες μάχες του καναλιού

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου