3.8.12

Νικολόπουλος...«Το tweet ήταν μόνο η αφορμή»


«Το tweet ήταν μόνο η αφορμή», αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος, αμέσως μετά την απόφαση για αποπομπή του από την ΚΟ της ΝΔ.
Ο βουλευτής Αχαΐας επιμένει σε όσα ανέφερε στην επίμαχη ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο twitter και κάνει λόγο για ανακολουθία έργων και πράξεων μιας κυβέρνησης. Παράλληλα συνδέει τη διαγραφή του και με την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ.
«Έγινα δυσάρεστος όταν με κάθε τρόπο τόνιζα πως η κυβέρνηση οφείλει να μιλήσει ανοιχτά και ξεκάθαρα στη βάση της ΝΔ για τη "νέα πραγματικότητα" και ακόμα περισσότερο, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Γραμματέας του κόμματος, υπερασπιζόμενος την επίσης έντιμη και ξεκάθαρη πρόταση, η βάση της ΝΔ και το ανώτατο πολιτικό της όργανο να αποφασίσει γαι τη στροφή πολιτικής, που αυταπόδεκτα πλέον έχει κάνει η κυβέρνηση έναντι του μνημονίου και της επαναδιαπραγμάτευσης», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δισέλιδη δήλωσή του.
Επιπρόσθετα αναφέρει ότι «ο λαός είναι εκείνος που εκλέγει και διαγράφει» και αφού δηλώνει πως στο πειθαρχικό του κόμματος θα υποστηρίξει τις ίδιες απόψεις, ανακοινώνει πως αν δεν διαγραφεί θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος Γραμματέας της ΚΕ με την ίδια πρόταση και την ίδια λογική.
«Εγώ θα είμαι εδώ. Για άλλους δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά», λέει στο τέλος της δήλωσής του, αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου