11.8.12

Μετά τον εθνικογαμιστή, ήρθε ο Πασπαρόγατος για να σώσει την Ελλάδα! Βίντεο


Aν κουρασθήκατε από τις συμβατικές πολιτικές επιλογές, αν απογοητευθήκατε από τις εξαγγελίες και τα αδιέξοδα των παραδοσιακών πολιτικών, μην πτοείσθε διότι υπάρχει ελπίδα. 
Μετά τον εθνικογαμιστή, σειρά έχει ο... Πασπαρόγατος ο οποίος καταθέτει τη δική του πολιτική πρόταση και μαζί μας προτείνουν ένα άλλο «μείγμα πολιτικής».
Ο «Πασπαρόγατος» -κατά κόσμον Γεώργιος Σπυρίδωνος Αντωνιάδης- δηλώνει «επιστήμονας, τεχνολόγος τροφίμων, γεωπόνος» και στην προσωπική του ιστοσελίδα μας προσφέρει πέρα από τις επιστημονικές του θέσεις, την αυτοβιογραφία του και το πολιτικό του μανιφέστο.
Πολιτικά δηλώνει ένας γνήσιος επαναστάτης και για αυτόν «η μόνη ιδεολογία που είναι υπαρκτή στις μέρες μας και εφαρμόσιμη, είναι να φέρουμε μέσα από το σημερινό σύστημα της παγκοσμιοποίησης μια παγκόσμια σοσιαλιστική δικτατορία (αντεθνική χούντα) στην οποία θα απολαύσουν όλοι οι λαοί τα μεταλλαγμένα αγαθά της γης σε έναν στρατοκρατικό κόσμο και εικονικό στον οποίο δεν θα υπάρχει βία, φτώχεια και πορνεία αλλά αντίθετα θα κυριαρχεί η υπερεξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, η σεξουαλική απελευθέρωση και ο τεχνολογικός αυτοματισμός της καθημερινότητας των πολιτών».
Ως προς το θρήσκευμα του δηλώνει: «Είμαι πρώην βαπτισμένος χριστιανός ορθόδοξος, αργότερα προσυλητίστικα στο δόγμα "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ" και έγινα εβραίος/προτεστάντης ή υπερ-ισραηλινός προτεστάντης ευαγγελιστής ή ένας ιουδαιο-χριστιανός, και τώρα δηλώνω ΠΑΝΘΡΗΣΚΟΣ δηλαδή πιστεύω ταυτόχρονα στις 3 μονοθειστικς θρησκείες (Ισλάμ, Ιουδαισμός, Χριστιανιμός)».
Στον χώρο της φιλοσοφίας και συγκεκριμένα του τεκτονισμού δηλώνει: «Είμαι υπερσιωνιστής (έτσι όπως ορίζω εγώ τον υπερσιωνισμό) δίχως να είμαι μυημένος ακόμη ως τέκτονας, διότι θεωρώ τον εαυτό μου ανένταχτο, δηλαδή δεν θέλω να εκπροσοπούμε από κανένα μασονικό τάγμα, διότι δεν θέλω όταν προσεύχομαι ή επικαλούμε τον Θ-ό να συνπάρχω με άλλους ανθρώπους και αυτό διότι θεωρώ την πίστη μου με τον Θ-ό καθαρά προσωπική και δεν επιθυμώ να την μοιράζομαι με άλλους».
Στόχος του είναι η δημιουργία μιας μινι-ΕΕ στα Βαλκάνια, η επιστροφή των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη καθώς και το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων με μικροτσίπ για λόγους ασφαλείας. Ονειρεύεται τη δημιουργία ενός παγκόσμιου στρατού που θα επιβάλλει την παγκόσμια ειρήνη, καταργώντας τα εθνικά κράτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό και τις προτάσεις του για μια άλλη διακυβέρνηση που θα αλλάξει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά... και τον κόσμο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου