11.8.12

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Λακωνία και Μεσσηνία, με συλλήψεις



Είκοσι οκτώ άτομα συνελήφθησαν σε Λακωνία και Μεσσηνία, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εγκληματικότητας.
Στη διάρκεια επιχείρησης στη Λακωνία, προσήχθησαν συνολικά 35 άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα, εκ των οποίων δύο για κατοχή ναρκωτικών, ένας για οπλοκατοχή κι ένας επειδή εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις.
Κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό όπλο με γεμιστήρα και 30 φυσίγγια, ακόμα 120 φυσίγγια, ένα κυνηγετικό όπλο με 34 φυσίγγια και ποσότητα χασίς βάρους 14,2 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Σπάρτης και Γυθείου.
Εξάλλου, σε ανάλογη επιχείρηση στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 26 άτομα, εκ των οποίων δύο για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, πέντε για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, ένας για παράνομη κατοχή όπλων, δύο για εμπορία ανθρώπων και 16 λαθρομετανάστες.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 19 εκατοστών, ενώ μεταφέρθηκαν στο Τελωνείο Καλαμάτας, πέντε ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα Βουλγάρων, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κυκλοφορίας τους στην Ελλάδα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου