18.8.12

Επιχείρηση "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ " και στην Μεσσηνία !


Συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) άτομα και προσήχθησαν συνολικά εβδομήντα εννέα (79).
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (17-8-2012), έως σήμερα (18-8-2012) πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν εβδομήντα εννέα (79) άτομα και συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Τρεις (3) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Πέντε (5) αλλοδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
  • Έξι (6) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην χώρα.
Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -36,5- γραμμαρίων, ενώ μεταφέρθηκε στο Τελωνείο Καλαμάτας, ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κυκλοφορίας του και της παραμονής του στη Χώρα.
Επιπλέον βεβαιώθηκαν, τριάντα πέντε (35) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, είκοσι δύο (22) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, και μία (1) παράβαση του Νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου