17.8.12

Σεξ και όργια στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου


Ένα μεγάλο κρεβάτι φαίνεται πως στήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου, σύμφωνα με αθλητή της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος αποκάλυψε πως εκτός σταδίων γίνονταν… γλέντια για κάθε γούστο!

Διατηρώντας την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, ο αθλητής εξήγησε σε βρετανική εφημερίδα πως οι γνωριμίες στο Ολυμπιακό Χωρίο άρχιζαν με την ανταλλαγή αναμνηστικών π.χ. μιας καρφίτσας, συνεχίζονταν μέσω Facebook ή Twitter και κατέληγαν στην ανταλλαγή τηλεφώνων.

«Την πρώτη εβδομάδα ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι στα αγωνίσματά μας. Από την δεύτερη, όμως, άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον», είπε ο ίδιος και περιέγραψε το ραντεβού που είχε με έναν συναθλητή του και κάποιες αθλήτριες από την Ουκρανία.

Περιγράφοντας την hot στιγμή, ο αθλητής εξήγησε ότι προηγήθηκε μια βόλτα από το club “Mahiki”, αρκετά κοκτέιλ και χορός, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε στους κοιτώνες.

«Ο φίλος μου πήρε ένα από τα κορίτσια στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόμασταν όσο εγώ φιλούσα μία άλλη στο σαλόνι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, γδύθηκε και αρχίσαμε το παιχνίδι. Σε κάποια στιγμή, η φίλη της ήρθε να πιεί νερό και πρότεινα να κάνουν σεξ οι δυό τους… Άρχισαν να φιλιούνται και να παίζουν και φαινόταν ότι το είχαν ξανακάνει. Τότε μπήκαμε στο παιχνίδι και εγώ και ο φίλος μου», εξιστόρησε ο αθλητής.

Όπως υποστήριξε, αυτός και ο φίλος του δεν ήταν οι μόνο που καλοπερνούσαν στο Ολυμπιακό Χωριό: οι πιο τυχεροί της υπόθεσης ήταν οι αθλητές του στίβου επειδή είναι ευρύτερα γνωστοί και οι κολυμβητές λόγω των καλογυμνασμένων τους κορμιών, ενώ οι πιο περιζήτητες αθλήτριες ήταν εκείνες του beach volley!

Κι αν νομίζετε πως ήταν δύσκολη υπόθεση το καμάκι στο Ολυμπιακό Χωριό, ο Βρετανός αθλητής αποκάλυψε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που χρησιμοποιούσαν γνωστό site γνωριμιών της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο προσέφερε δωρεάν συνδρομή στους αθλητές κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων!

Μάλλον έπιασαν τόπο τα 150.000 προφυλακτικά -50.000 περισσότερα από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου- που μοίρασαν οι διοργανωτές...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου