30.8.12

Πέθανε μόλις άκουσε για αστυνομία


Κατέρρευσε 40χρονος Κερκυραίος, όταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον ενημέρωσαν ότι επρόκειτο να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι του, στο χωριό Κορακιάνα της Κέρκυρας.
Ο άνδρας διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος, σύμφωνα με τα έως στιγμής, στοιχεία, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Πάντως, έχει παραγγελθεί η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Μέσα στο σπίτι τού 40χρονου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους περίπου δύο μέτρων και συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Εξάλλου, κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας σε γειτονικό σπίτι 55χρονου Βρετανού, βρέθηκαν: 33 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1.980 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 9.175 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Σε γειτονικό της οικίας του 55χρονου αγρόκτημα εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης από την οποία εκριζώθηκαν συνολικά είκοσι δενδρύλλια, ύψους δύο μέτρων περίπου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών για τον αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου