25.8.12

Σοκ σε παραλία ! Ζευγάρι επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις


 Προφανώς ήταν έντονα... απασχολημένοι και δεν πήραν χαμπάρι τα δεκάδες μάτια που είχαν στραφεί έκπληκτα πάνω τους... εκτός κι αν είναι επιδειξιομανείς! 
Ο λόγος για μία γυναίκα κι έναν άνδρα που αποφάσισαν να ζήσουν τον... έρωτά τους σε παραλία του Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας. Το ζευγάρι συνέχισε τη σεξουαλική επαφή του κάτω από το φως του ήλιου παρά το γεγονός ότι αρκετοί λουόμενοι βρίσκονταν δίπλα τους, παιδιά έπαιζαν με τα κουβαδάκια τους, ενώ άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες στα κινητά τους.
Τίποτα δεν ήταν αρκετό να τους αποσπάσει. Μάλιστα, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, καθώς περπατούσε με τους φίλους του στην αποβάθρα άκουσαν αναστεναγμούς γυναίκας. Αρχικά νόμισαν ότι κάποιος είχε επιτεθεί σε μία κοπέλα στην παραλία κι έτρεξαν να βοηθήσουν για να ανακαλύψουν ότι η γυναίκα δεν χρειαζόταν βοήθεια!
Ένα παιδάκι έδειχνε στη μητέρα του το θέαμα κι εκείνη αποσβολωμένη το απομάκρυνε από τη σκηνή του... sex! Μία άλλη παρέα ανδρών κοίταζε και γελούσε, ενώ ένας κοροϊδευτικά προσποιόταν ότι ήθελε να συμμετάσχει στην ερωτική σκηνή. Το ζευγάρι συνέχιζε χωρίς να αποσπάται δευτερόλεπτο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου