25.8.12

Aδεια για το πρωτάθλημα σε 7 ΠΑΕ


Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα από τη ΦΑΕΕ Αθηνών, την προσκόμισε εγκαίρως στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και με το φάκελο πλήρη πήρε την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
 Πλέον είναι σε ισχύ όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών της Ένωσης. Από τις ομάδες που δεν είχαν πάρει την περασμένη Τρίτη έγκριση από την ΕΕΑ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός, ΟΦΗ, Πλατανιάς και Πανιώνιος) μόνο ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει πιστοποιητικό, που σημαίνει ότι θα περιμένει την ψήφιση της τροπολογίας που κατατέθηκε από τη Βουλή για τις «προβληματικές» ομάδες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Διότι οι Κρητικοί θα αγωνίζονται κανονικά και θα ποντάρουν πλέον στην ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή, ώστε να υπαχθούν στη ρύθμιση, να εξασφαλίσουν μετέπειτα φορολογική ενημερότητα και με την κατάθεσή της να αποφύγουν την όποια ποινή.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιώργος Κατίδης, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την πλευρά της ΑΕΚ, συμφώνησε με τους ανθρώπους της Ένωσης, ενώ οι υπογραφές αναμένεται να «πέσουν» τη Δευτέρα. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του 'Αρη συμφώνησε σε όλα με την «Ένωση» και στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται η μετακίνηση να ολοκληρωθεί και τυπικά. Το κλίμα που υπήρχε καθ'Α όλη τη διάρκεια των συζητήσεων ήταν θετικό, με τον νεαρό Κατίδη να αισθάνεται ενθουσιασμένος που θα ηγηθεί της νεανικής αυτής ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Θεόφιλος Καρασαββίδης, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων: «Το θέμα πλέον είναι διαδικαστικό. Υπάρχει συμφωνία και δεν νομίζω να γίνει κάτι που να χαλάσει τη μεταγραφή. Τη Δευτέρα πιστεύω θα τελειώσουν όλα, θεωρώ ότι πήγαμε καλά». Ο Κατίδης ενδέχεται να βρεθεί σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νέων συμπαικτών του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο άλλο μέτωπο το προγραμματισμένο ραντεβού του Νίκου Κατσικοκέρη με τη διοίκηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, δεν πραγματοποιήθηκε χθες, αφού ο 24χρονος επιθετικός δεν ταξίδεψε στην Αθήνα. Ο παίκτης του Εργοτέλη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ, ωστόσο η διοίκηση των Κρητικών δεν τα βρίσκει με την Ένωση στον τρόπο της αποπληρωμής.

Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση της τάξης των 130.000 ευρώ στον Εργοτέλη, προσφορά που ικανοποιεί τους Κρητικούς, αν όμως το ποσό δοθεί με τη μορφή μετρητών, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την Ένωση, η οποία κάνει λόγο για πληρωμή του ποσού με επιταγές. Ωστόσο, εξελίξεις αναμένονται στο εν λόγω θέμα, με τον Εργοτέλη να περιμένει μία νέα βελτιωμένη πρόταση από την ΑΕΚ.

Φορολογική ενημερότητα εξασφάλισε ο Πανιώνιος

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατάφερε να πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ξεπερνώντας ένα μεγάλο πρόβλημα εν όψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την υπομονή που έκαναν όλο τον προηγούμενο καιρό, ενώ απευθύνει κάλεσμα στον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αισθανόμαστε πλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό για την υπομονή που έχουν επιδείξει όλους αυτούς τους μήνες. Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους οπαδούς της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και όλους τους επώνυμους Πανιώνιους που στήριξαν σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα τις προσπάθειές μας. Παράλληλα και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος ειρωνείας, ευχαριστούμε και τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, για τη διάθεση που επέδειξε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά που δυστυχώς, λόγω ενός εντελώς τυχαίου γεγονότος, δεν κατέστη τελικά δυνατόν να προσφέρει τη βοήθειά του. Είμαστε όμως σίγουροι πως στο μέλλον θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας διαπιστώνοντας και ο ίδιος πως οι προθέσεις είναι για το καλό και μόνο του συλλόγου. 'Αλλωστε, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες και δεν θέλουμε να γίνουμε. Είναι, δε, αυτονόητο πως θα υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας, αλλά και θα έχει την πλήρη στήριξή μας, εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Σε κάθε περίπτωση τον περιμένουμε τη Δευτέρα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τον 'Αρη. Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο μας, για να στηρίξουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά της, για την κατάκτηση της νίκης σε ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί την απαρχή μιας δύσκολης χρονιάς».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου