3.8.12

7 λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ κάνετε σεξ

Τι σας εμποδίζει από το να κάνετε όσο σεξ θέλετε; Η δίαιτά σας; Η συμπεριφορά σας ή το μήκος των δακτύλων σας;  
Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για να μην «την πατήσετε» και την επόμενη φορά.

(Νο) Party
Μετά από μία σκληρή εβδομάδα δουλειάς ένα ποτάκι με φίλους (ή δύο ή τρία) είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε. Μην σας κάνει εντύπωση, όμως, αν επιστρέφοντας στο σπίτι η ερωτική σας διάθεση έχει πιάσει πάτο. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μειώνει τις σεξουαλικές ορμές, ιδιαίτερα στους άνδρες που -αν θέλουν να συνεχίσουν το party στο σπίτι- δεν θα πρέπει να καταναλώνουν περισσότερα από δύο ποτήρια μπύρας. Η αντίστοιχη ποσότητα για τις γυναίκες περιορίζεται ακόμα περισσότερο, στα δύο μικρά ποτήρια κρασιού.
Κλείσε το κινητό
Κάποιες μικρές δόσεις ζήλιας μπορούν να φουντώσουν την ερωτική επιθυμία. Όταν, όμως, ο ένας από τους δύο -ή και οι δύο- ξαπλώνουν στο κρεβάτι με το κινητό αγκαλιά, το σεξ πάει... περίπατο. Δεν πρόκειται πλέον για ζήλια αλλά για αδιαφορία του ενός προς τον άλλον και για πιθανό ενδιαφέρον προς... κάποιο τρίτο πρόσωπο;
Ρουτίνα
Όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή, όταν κάτι μπαίνει στο πλαίσιο της ρουτίνας γίνεται σταδιακά βαρετό και χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Αν το σεξ για εσάς αποτελεί προγραμματισμένη ασχολία -όπως το σιδέρωμα, κάθε Κυριακή απόγευμα- είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα πάψει να σας συγκινεί. Βγάλτε το, λοιπόν, από το πρόγραμμα και πειραματιστείτε, είτε κάνοντας σεξ σε άσχετες στιγμές της ημέρας είτε βάζοντας στο παιχνίδι ερωτικά βοηθήματα, νέα προκλητικά εσώρουχα, αλλά και νέες στάσεις που δεν έχετε μέχρι τώρα δοκιμάσει.
Κοντό δάκτυλο (;)
Τι μήκος έχει το δάκτυλο στο οποίο φοράτε τη βέρα σας; Τι μήκος έχει ο δείκτης σας; Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το μήκος των δακτύλων έχει κατά πολύ να κάνει με τις σεξουαλικές σας επιδόσεις. Έρευνες λένε ότι όσο υψηλότερα είναι τα επίπεδα τεστοστερόνης στα οποία εκτιθέμεθα ως έμβρυα στην κοιλιά της μαμάς μας, τόσο πιο μακρύ είναι το τέταρτο δάκτυλό μας. Γι'αυτό, άλλωστε, το δάκτυλο αυτό είναι πιο μακρύ στους άνδρες. Ωστόσο, αν και οι δύο σύντροφοι έχουν σχετικά κοντό τέταρτο δάκτυλο, αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σεξουαλική τους λίμπιντο και να εξηγεί γιατί δεν κάνουν συχνά σεξ.
Κάπνισμα
Το κάπνισμα μπορεί να είναι ένας ακόμα λόγος που δεν κάνετε αρκετό σεξ. Από πρόσφατη έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα τρία τέταρτα των ατόμων από 18 έως 24 ετών δεν θα φιλούσαν κάποιον που μόλις κάπνισε. Ένα ακόμα πιο αξιοσημείωτο στατιστικό προέκυψε από το Αμερικανικό υπουργείο Υγειάς, σύμφωνα με το οποίο 1.700 άτομα είπαν ότι θα δίσταζαν να ξεκινήσουν σχέση με καπνιστή. Τα τελευταία χρόνια το κάπνισμα φαίνεται πως αποτελεί στίγμα και συχνά εκμηδενίζει το ερωτικό ενδιαφέρον των μη καπνιστών.
Κρίση στην σχέση
Παρόλο που για πολλά ζευγάρια το σεξ είναι ένας καλός τρόπος να συμφιλιωθούν μετά από έναν τσακωμό, όταν οι τσακωμοί αυτοί πολλαπλασιάζονται και οι σχέσεις ψυχραίνουν, το σεξ αποτελεί σιγά-σιγά παρελθόν. Οι κρίσεις στις ερωτικές σχέσεις είναι ο συχνότερος λόγος που τα ζευγάρια χάνουν την ερωτική τους επιθυμία. Και ο μόνος τρόπος να ξεπεραστούν είναι με την συζήτηση και την επίλυση των προβλημάτων. Αν λύσεις δεν υπάρχουν, ίσως έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσετε σε αντίθετες κατευθύνσεις.
Junk food
Αν λατρεύετε το junk food, με κάποιες μικρές μόνο αλλαγές στην δίαιτά σας μπορείτε να δείτε μεγάλες αλλαγές στην... κρεβατοκάμαρά σας. Για τους άνδρες που θα ήθελαν να γίνουν λίγο πιο «αποδοτικοί», οι ειδικοί συστήνουν τροφές πλούσιες σε Λ-αργινίνη, όπως τα δημητριακά βρώμης, τα φιστίκια κάσιους και τα καρύδια. Ενώ για τις γυναίκες που νιώθουν να «στεγνώνουν» η σόγια φαίνεται πως λειτουργεί ως φυσικό λιπαντικό, ενώ μπορεί να καταπολεμήσει ορισμένα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.newsbomb.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου