18.8.12

Αίσιο τέλος στην απαγωγή 54χρονου επιχειρηματία


ΘΥΜΑ απαγωγής έπεσε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ένας 54χρονος επιχειρηματίας από την Αθήνα που διατηρεί βιοτεχνία στα Οινόφυτα, από τρεις άγνωστους δράστες που κρατούσαν όπλα και φορούσαν κουκούλες και οι οποίοι τον απήγαγαν από την επιχείρησή του στα Οινόφυτα και τον εγκατέλειψαν αλυσοδεμένο σε δύσβατη περιοχή κάτω από θάμνους, νοτιοανατολικά της λίμνης Υλίκης στα όρια της Θήβας, ζητώντας λίτρα 100.000 ευρώ.
Σύμφωνα με στοιχεία του lamiastar.gr ο 54χρονος βρισκόταν στο μπάνιο της βιοτεχνίας λίγο πριν κλείσει την επιχείρησή του όταν αιφνιδιάστηκε από τους δράστες, που τον ανάγκασαν να τους ακολουθήσει και τον μετέφεραν μέχρι τη λίμνη Υλίκη, όπου με πλωτό μέσο τον οδήγησαν στην κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα σε θάμνους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αρχικά του αφαίρεσαν το ποσό των 2.000 ευρώ και για να τον ελευθερώσουν ζήτησαν 100.000 ευρώ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν τα λίτρα ζητήθηκαν από τον ίδιο ή από κάποιο συγγενικό του πρόσωπο καθώς κανείς μέχρι χθες δεν τον είχε αναζητήσει.
Πυροσβέστες και αστυνομικοί της Θήβας προσπαθούσαν για αρκετές ώρες να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο που τους επέδειξε ο κτηνοτρόφος, ωστόσο ο 54χρονος παρά την ταλαιπωρία του στάθηκε τυχερός, καθώς κτηνοτρόφος της περιοχής των Θηβών τον άκουσε να καλεί σε βοήθεια. Βρέθηκε αλυσοδεμένος, καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ούτε για προληπτικούς λόγους. Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ασφάλειας Θηβών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου