24.8.12

Στους 40 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Σήμερα, Παρακευή, ο καιρός θα μυρίσει και πάλι καλοκαίρι, αφού παρά τις τοπικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν σε ορισμένες περιοχές, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, εγείροντας φόβους για νέο κύμα μίνι καύσωνα.

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται γενικά από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 ως 39 βαθμούς Κελσίου
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 25 έως 39 με 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 26 έως 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά παραθαλάσσια θα είναι2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου