24.8.12

33 χρονη νεκρή σε τροχαίο -"Καρφώθηκε" σε ελιά !

Το ξημέρωμα επεφύλασσε άσχημες ειδήσεις για μια μέρα «σημαδεμένη» στην Ηλεία. 
Μια 33χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο στην περιοχή του Αγίου Ηλία, λίγο έξω από τον Πύργο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη και σταμάτησε την πορεία του πάνω σε μια μεγάλη ελιά.
Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε αντιληπτό λίγο μετά τις εφτά το πρωί και η κοπέλα ανασύρθηκε αρκετά βαριά τραυματισμένη, αλλά κατέληξε όταν έφτασε στο νοσοκομείο Πύργου.
Το δυστύχημα συνέβη στην έξοδο από τον Αγ. Ηλία προς τη Μυρτιά. Λίγο μετά τις εφτά περίοικοι αντιλήφθηκαν πως ένα ασημί VW Golf βρισκόταν σχεδόν διαλυμένο μέσα σε ένα λιοστάσι. Στην ξέφρενη πορεία είχε περάσει πάνω από αύλακα όμβριων υδάτων, είχε διαλύσει την περίφραξη κόβοντας ένα κομμάτι τσιμέντου διαστάσεων 1μ x 50 εκ. και σταματώντας πάνω σε μια μεγάλη ελιά, κόβοντας ακόμα τον ένα από τους τρεις μεγάλους κορμούς.
Η 33χρονη γυναίκα ήταν εγκλωβισμένη στη θέση του οδηγού με το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και το εμπρόσθιο μέρος να έχει κυριολεκτικά διαλυθεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου