27.7.12

CNN - Στα καλύτερα resorts του πλανήτη το Costa Navarino !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Το CNN GO, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN που αποτελεί παγκόσμια πηγή ενημέρωσης για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά, παρουσίασε στο διαδίκτυο τα "Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου", ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται το The Romanos Resort.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις περιβαλλοντικές πρακτικές της Costa Navarino, που έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία υποδομών που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο.

Το ξενοδοχείο The Romanos, A Luxury Collection Resort βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino. Τα περισσότερα deluxe δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ενώ η Royal Villa Koroni έχει βραβευθεί για το σχεδιασμό της.
Πλήθος εστιατορίων και παροχών είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες, όπως το Anazoe Spa, οι χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ενώ για τους λάτρεις της δράσης οι δυνατότητες είναι αμέτρητες: σπορ θαλάσσης όπως windsurfing, kite-surfing αλλά και SUP yoga, καταδύσεις, αθλήματα ρακέτας, οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές για ποδήλατο και πεζοπορία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου