13.7.12

Τατούλης …Ούτε με σφαίρες σκουπιδότοπος στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας !

Πήρε  θέση στα  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ  για την προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών δίπλα στην «Πύλη της Μεσσηνίας » στο αεροδρόμιο Καλαμάτας  ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ,Πέτρος Τατούλης
Δείτε την επιστολή απάντηση του Περιφερειάρχη:
"Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά το δικαιολογημένο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την πιθανότητα να δημιουργηθεί μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων κοντά στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα πόλη της Πελοποννήσου και έχουμε επενδύσει πάνω της όλα μας τα όνειρα για την νέου τύπου αειφόρο ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Έχουμε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι προσέχουμε την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας κυριολεκτικά σαν τα μάτια μας.
Από την Καλαμάτα, σύμφωνα με το ολοκληρωμένο μας σχέδιο, ξεκινά η επανεκκίνηση ολόκληρης της περιφέρειας.
Δεν θα διανοηθεί ποτέ κανείς όποιος και αν είναι αυτός να δημιουργήσει προβλήματα στην πόλη και ιδιαίτερα στο αεροδρόμιο της.
Περίπτωση να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει κοντά στο αεροδρόμιο μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων δεν πρέπει να υπάρχει ούτε στην σφαίρα της φαντασίας.
Κανείς δεν θα βάλει εμπόδια στο σχέδιο μας να δημιουργήσουμε τις υποδομές για ένα σύγχρονο ΔΙΕΘΝΕΣ αεροδρόμιο που θα απογειώσει την τουριστική προοπτική και ανάπτυξη ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Η περιφέρεια έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την διάθεση 15εκ. ευρώ για την βελτίωση των υποδομών στο αεροδρόμιο και προχωρούν οι μελέτες για την κατασκευή του κόμβου που θα συνδέει την νέα εθνική οδό με το αεροδρόμιο.
Οι πολίτες της Καλαμάτας αλλά και της Μεσσηνίας πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς διότι καθημερινά δίνουμε μεγάλο αγώνα για να τους παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες ποιότητας ζωής και ανάπτυξης. Το αξίζουν και το δικαιούνται.»
Και μην ξεχνά κανείς ότι η Πελοπόννησος δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.
Κινούμαστε με σχέδιο και προγραμματισμό που καμία σχέση δεν έχει με την γενικότερη αναλγησία του Ελληνικού κράτους.
Με οδηγό το σχέδιο μας για την έξοδο από την κρίση κάνουμε την διαφορά."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου