19.7.12

«Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα».


Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Πρότυπο Τριήμερο Σεμινάριο «Χτίζοντας την Αποτελεσματική Ομάδα».

Το σεμινάριο διεξήχθη από τις 11 έως τις 13 Ιουλίου και έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της Πύλου. Συμμετείχε η πλειοψηφία των υπαλλήλων του Δήμου καθώς επίσης και αιρετοί. Οι εκπαιδευτές κ.κ. Σαββάτου Τσολακίδου, Ιάκωβος Καρατράσογλου, Κώστας Χολέβας και Αικατερίνη Μητσικώστα μέσα από παρουσιάσεις και πρωτότυπες βιωματικές ασκήσεις εκπαίδευσαν τους συμμετέχοντες σε θέματα βελτίωσης της επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας, καλλιέργειας αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης καθώς επίσης κριτικής αντίληψης σχετικά με τη λήψη αποφάσεων για την επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων. Η απόκτηση ουσιαστικής γνώσης για τη βαθύτερη σημασία των ανθρωπίνων σχέσεων στη Διοίκηση ενισχύει τις ηγετικές ικανότητες του ατόμου.

Εξίσου σημαντικό θεωρήθηκε από τους υπαλλήλους το γεγονός ότι το προαναφερθέν σεμινάριο έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, χώρο εργασίας των υπαλλήλων, ξεπερνώντας το πρόβλημα της μετακίνησης.

Ο Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης αναγνωρίζοντας την αξία του σεμιναρίου και τη σημασία της διαρκούς επιμόρφωσης των υπαλλήλων του Δήμου, συνεργάστηκε στενά με τον, τέως πλέον, Γενικό Γραμματέα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, κ. Νικόλαο Γεωργαράκη για την πραγματοποίησή του σεμιναρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου