26.7.12

Τον βρήκαν κρεμασμένο σε ελιά στο κτήμα του


Το σημείωμα και τα όσα αναφέρει εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, εξετάζουν οι Αρχές, στην υπόθεση αυτοκτονίας 79χρονου από την Αμαλιάδα, στο κτήμα του στο Παλαιοχώρι του δήμου Πηνειού. 
Ο 79χρονος εντοπίστηκε από διερχόμενο γείτονα περίπου στις τέσσερις το μεσημέρι της Τετάρτης, ο οποίος και κάλεσε την κόρη του θύματος και την Αστυνομία. 

Ο ηλικιωμένος άνδρας αφήνοντας ένα σημείωμα – σύμφωνα με πληροφορίες  - στα ρούχα που φορούσε, χρησιμοποίησε ένα καλώδιο και ένα ελαιόδεντρο για να θέσει τέλος στη ζωή του.
Οι Αρχές εξετάζουν τα όσα γράφονται στο σημείωμα ώστε να απαντήσουν με σαφήνεια στο τι οδήγησε τον 79χρονο στην αυτοκτονία.  Ο κλοιός των αυτοκτονιών «σφίγγει» και στην Ηλεία, καθώς πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση μέσα σε 15 ημέρες.
Η προηγούμενη αυτοκτονία στο νομό Ηλείας συνέβη και πάλι με θύμα κάτοικο Αμαλιάδας στις 9 Ιουλίου, έναν 42χρονο άνεργο πατέρα δύο παιδιών.
Σαφώς τα περιστατικά αυτά επηρεάζουν αρνητικά την τοπική κοινωνία, που βιώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο έντονα τις επιπτώσεις της κρίσης στη χώρα, όταν την ίδια ώρα κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα οι αυτοκτονίες τείνουν να αποκτήσουν έναν ρυθμό καθημερινό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου