26.7.12

ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΚΡΑΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Γράφει για το Newsmessinia ο Αντώνης Αντωνόπουλος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ 

ΘΥΜΑ ΑΚΡΑΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ. 
Όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθώ αυτή την απίστευτη, εξοργιστική και απαράδεκτη στόχευση των υποτίθεται αρμοδίων απέναντι στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου. 
Έβγαλαν ανακοινώσεις καταδίκης τα κόμματα, και έσπευσε κάθιδρη η ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αψυχολόγητα και παράνομα να αποκλείσει την Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο γιατί λέει ήταν ρατσιστικό το σχόλιο της στο twitter!!!
Καταδίκασαν σε αθλητικό θάνατο ένα 23χρονο κορίτσι, και το διέσυραν παγκοσμίως στερώντας του ακόμη και το δικαίωμα της απολογίας, για την ανόητη, επιπόλαια και υπερβολική αναφορά της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. 
Με ταχύτητα ….φωτός η 23χρονη αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου επί τοις ουσίας έγινε αυτή θύμα ακραίας ρατσιστικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης από Υποκριτές και φαρισαίους υποτίθεται θεματοφύλακές αρχών και αξιών που ασυστόλως παραβιάζουν στη καθημερινότητα μας. Καταδίκασαν με ανακοινώσεις τα περισσότερα κόμματα το σχόλιο της Παπαχρήστου και την διέσυραν παγκοσμίως ως «ρατσίστρια».
Έχουν το σθένος τα ίδια κόμματα να βγουν από το καβούκι του συστήματος που υπηρετούν και να απαντήσουν στον ελληνικό λαό στα κατωθι ερωτήματα; 
1ον:Στοιχειοθετείται ΝΑΙ η ΟΧΙ ρατσιστική συμπεριφορά ακραίας μορφής, η σχεδόν καθημερινές δολοφονίες ελλήνων και ελληνίδων ανά την επικράτεια από εγκληματικά στοιχεία λαθρομεταναστών που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας;
2ον:Δεν είναι ρατσιστικό ο ελληνικός λαός που έδωσε στέγη και ψωμί στους περισσότερους από αυτούς ,να ζει με τον φόβο και στον ύπνο του, να τρέμει να βγει από το σπίτι του, να τον κλέβουν να το βιάζουν και να του επιβάλλουν το τρόμο, να τον κάνουν να νοιώθει φοβισμένος μετανάστης στο τόπο που γεννήθηκε;
3ον:Τι έκανα ουσιαστικό αυτοί οι υπέρμαχοι του αντί-ρατσισμού ώστε να διαμορφωθεί μια αναλογική ισορροπία στη χώρα που θα θωρακίζει την πολιτισμένη συνύπαρξη ελλήνων και μεταναστών; 4ον:Επικαλούνται τις αρχές του Ολυμπισμού. Ας πληροφορηθούν πρώτα σε ποιο βαθμό έχουν μεταλλαχτεί στη πορεία των χρόνων από τον εναγκαλισμό τους με το πολιτικό σύστημα οι φορείς του αθλητισμού και μετά ας βγάζουν ανακοινώσεις.
Όσον αφορά την ελληνική ολυμπιακή επιτροπή, η απόφαση της να αποκλείσει αβασάνιστα την αθλήτρια Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι επιεικώς απαράδεκτη και την εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Η απόφαση τους αυτή θα καταγραφεί ιστορικά στην διπλανή μαύρη σελίδα υποτέλειας, υποκρισίας και φαρισαϊσμού που καταγράφηκε τον Αύγουστο του 2004 με την περίπτωση των Κεντέρη και Θάνου.
Κατέστρεψαν αθλητικά ένα 23χρονο παιδί που θυσίασε επί σειρά ετών πάρα πολλά από την ζωή του, στερώντας του το όνειρο των Ολυμπιακών αγώνων, στο βωμό σκοπιμοτήτων χωρίς ουσιαστικά να τεκμηριώνεται από πουθενά η κατηγορία που υποτίθεται ότι τους καλύπτει στην απόφαση τους.
Τέλος είναι βέβαιο ότι στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού η Βούλα Παπαχρήστου είναι το πραγματικό θύμα ρατσισμού, από το σύστημα που υπηρετεί τον Ολυμπισμό σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια και εκεί που το βολεύει.
Σε άλλη ευκαιρία θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αναλυτική περιγραφή και αποτύπωση της λειτουργίας και του ρόλου της ΕΟΕ ,και κατά πόσον ανταποκρίνονται στα Ολυμπιακά Ιδεώδη ,καθώς και οι διαδικασίες που ακολουθούνται με την έμμεση συμμετοχή και σχέση των πολιτικών κομμάτων στις επιλογές των προσώπων που «εκλέγονται». Χαίρεται…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου