7.7.12

Έψαχναν για χρυσό και βρέθηκαν νεκροί στην Εγνατία !

Μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση, με δύο πτώματα, που βρέθηκαν... πεταμένα στην Εγνατία Οδό και δύο συλλήψεις, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη.
Ενας 36χρονος ομογενής και ένας 60χρονος ημεδαπός συνελήφθησαν από την διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για  εμπλοκή τους στην υπόθεση των δύο πτωμάτων, που βρέθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από διερχόμενο οδηγό, σε αγροτική περιοχή των Διαβατών.

Ο οδηγός εντόπισε τα δύο πτώματα (άνδρες ομογενείς 41 42 ετών) σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της αερογέφυρας που οδηγεί σε γνωστό εργοστάσιο επίπλων, και αμέσως έσπευσε στο σημείο η αστυνομία και ιατροδικαστής. Από την πρώτη εξέταση στις σορούς δεν προέκυψαν εμφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Από τις έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τα δύο θύματα ανασύρθηκαν νεκρά από τάφρο δίπλα στα Υψώματα Δερβενίου, όπου πραγματοποιούσαν ανασκαφή. Εκεί ο 36χρονος συλληφθέντας επιτηρούσε εξωτερικά το χώρο, και μετά την ανάσυρση των δύο πτωμάτων - με τη βοήθεια δύο ακόμη ατόμων που αναζητούνται - μεταφέρθηκαν με το αυτοκίνητο του 60χρονου συλληφθέντα στο σημείο, όπου τους εντόπισε ο διερχόμενος οδηγός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο θύματα και οι δύο συλληφθέντες, κατά τον τελευταίο μήνα, μετέβαιναν στην συγκεκριμένη περιοχή των Υψωμάτων Δερβενίου για λαθρανασκαφή για την ανεύρεση χρυσού. Ωστόσο, ερευνάται ακόμη ο ακριβής τρόπος θανάτου των δύο θυμάτων....planet-greece.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου