6.7.12

Ψήφος εμπιστοσύνης με επιφυλάξεις από τον Οδυσσέα Βουδούρη της ΔΗΜΑΡ

Πριν καλά καλά αρχίσει η τριήμερη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων, καταγράφηκε και η πρώτη, αν και προς το παρόν αναίμακτη, παραφωνία της κυβέρνησης συνεργασίας, αφού ο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης δήλωσε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης με... αστερίσκο.
Μιλώντας στο protothema.gr, ο κ. Βουδούρης ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει «ως δείγμα της εμπιστοσύνης μου στο πρόσωπο του κ.Φώτη Κουβέλη. Ομως θα επισημάνω ότι κάθε φορά που η συγκεκριμένη κυβέρνηση εκτρέπεται από την προγραμματική συμφωνία θα το καταδικάζω».
Τόνισε, επίσης, ότι στα όργανα του κόμματος έχει εκφράσει την αντίρρησή του στο να είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς θα επιθυμούσε να τοποθετηθεί επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής.
Από την άλλη, χαρακτηρίζει καλή την προγραμματική συμφωνία που συνέταξαν τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στη συγκυβέρνηση, δηλαδή η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ και εξηγεί ότι «θα στηρίζω αλλά θεωρώ ότι ως ΔΗΜΑΡ πρέπει να έχουμε ρόλο ελεγκτικό προκειμένου η συγκεκριμένη συμφωνία να εφαρμόζεται στο ακέραιο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου