19.7.12

ΕΦΙΑΛΤΗΣ για την Καίτη Φίνου-Αποπειράθηκαν να την βιάσουν !


 Εφιαλτικές στιγμές έζησε αγαπημένο πρόσωπο της ηθοποιού Καίτης Φίνου όταν κάποιοι αποπειράθηκαν να την βιάσουν στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Σύμφωνα με την Καίτη Φίνου μια φίλη της ξεκίνησε να πάει στην περιοχή των Άνω Λιοσίων για φιλική επίσκεψη.
Ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο της καθ’ οδόν, χάθηκε και σταμάτησε να ζητήσει βοήθεια από περαστικούς.
Ωστόσο, κανείς δεν αποκρινόταν στις ερωτήσεις της, για το πώς θα έφτανε στον προορισμό της, στη διεύθυνση που αναζητούσε.
Τότε, μην μπορώντας να βγάλει άκρη, τράβηξε χειρόφρενο και βγήκε από το αυτοκίνητο μήπως και συγκινούνταν κάποιος και τη διαφωτίσει. Όμως, η κίνηση της αυτή ήταν και η απαρχή του θρίλερ που θ’ ακολουθούσε…
- Τι συνέβη στην συνέχεια κυρία Φίνου;
«Ενώ βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο της με αναμμένη μηχανή, την πλησιάζει ένας πολύ αδύνατος νεαρός. Εκείνος της τραβάει την μπλούζα. Η φίλη μου άρχισε να του λέει, σας παρακαλώ κύριε τι κάνετε εκεί; Ξαφνικά ήρθαν άλλοι δύο μάλλον φίλοι του. Την βουτάνε με βίαιο τρόπο και την οδηγούν χωρίς την θέληση της σε μια οικοδομή. Η φίλη μου ούρλιαζε και καλούσε σε βοήθεια».
- Ήταν σ’ ερημική τοποθεσία ;
«Όχι! Είχε αρκετούς περαστικούς. Η φίλη μου φώναζε. Όλοι έβλεπαν τι ακριβώς συνέβαινε αλλά κανείς δεν κινήθηκε να βοηθήσει κι έτσι την μετέφεραν οι τρείς γύφτοι στην οικοδομή».
- Και τι ακολούθησε στη συνέχεια;
«Με το που την έσυραν έως την οικοδομή την πέταξαν στο δάπεδο. Ο ένας κάθησε στο στήθος της ώστε να μην μπορεί ν’ αντιδράσει, ο άλλος της κρατούσε τα χέρια και ο τρίτος προσπαθούσε να της βγάλει το παντελόνι της με σαφής την πρόθεση για βιασμό»
- Το κατάφεραν τελικά;
«Ευτυχώς όχι. Φτάνει στον χώρο ένας τέταρτος άντρας ο οποίος κάτι τους είπε στην γλώσσα τους κι αμέσως εκείνοι έφυγαν. Αυτός ο άντρας στη συνέχεια την βοήθησε να πάει στο Αστυνομικό τμήμα. Όμως, επειδή απουσίαζε ο Αξιωματικός υπηρεσίας που θα κατέγραφε το περιστατικό με περιπολικό την οδήγησαν μέχρι την Γ.Α.Δ.Α. Μόλις έφτασε στα γραφεία της αστυνομίας, έπεσε λιπόθυμη»
- Τη λήστεψαν;
«Όχι, είχαν σκοπό μόνο να την βιάσουν. Δεν της πείραξαν απολύτως τίποτα ούτε την τσάντα, ούτε τα δύο κινητά που είχε στο ταμπλό του αυτοκινήτου αλλά ούτε και το ίδιο αυτοκίνητο όπου είχε μπροστά τις μηχανές του».radar.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου