13.7.12

Παρασκευή και 13 με συννεφιές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας !

Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά είμαστε μάλλον τυχεροί, γιατί περιορίζεται σταδιακά το κύμα καύσωνα, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και συννεφιά σε όλη σχεδόν τη χώρα, καθώς και σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως  στα βόρειοανατολικά.
Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 26 έως 38 και πιθανόν τοπικά στο κέντρο της πόλης εως και 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι θα είναι αρχικά αίθριος. με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά της Μακεδονίας και στη Θράκη, ενψ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος,, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. και βελτίωση από το απόγευμα. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, ενω θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια, όπου πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες.. 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στο Ιόνιο και τις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με τοπικές νεφώσεις το πρωί στα βόρεια και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 38 και στα νοτιότερα τοπικά εως και 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις Κυκλάδες από 25 έως 37 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Κρήτη αναμένεται να φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. ενω στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
Για αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος γενκά, ενω η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου