26.6.12

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για το προσωπικό της Wind


ΕΝΑ πακέτο που καλύπτει μισθούς μέχρι και 4 χρόνια θα λάβουν οι εργαζόμενοι της Wind που δικαιούνται συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, που ανακοίνωσε χθες η εταιρία. 
Ο αριθμός των δικαιούχων ωστόσο είναι μικρός, όπως αναφέρει η Wind στην ανακοίνωσή της πρόκειται για «εθελούσια έξοδο μικρής κλίμακας». Από τους 1.270 εργαζoμένους που απασχολεί σήμερα η εταιρία, δικαιούχοι είναι μόνο 170 άτομα σε συγκεκριμένα τμήματα του οργανισμού, όπως οικονομικό, τεχνικό, πληροφορικής και άλλων διοικητικών υπηρεσιών που έχουν κατά μέσο όρο συμπληρώσει 12 έτη εργασίας στην εταιρία.
Σύμφωνα με τη Wind, το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου είναι μέρος του πλάνου οικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, ώστε να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη προοπτική της στην ελληνική αγορά. Οι δικαιούχοι εργαζόμενοι θα πρέπει έως την Παρασκευή να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν ή όχι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προβλέπει ποσό αντίστοιχο με τη νόμιμη αποζημίωση ανάλογα με τα έτη εργασίας, καθώς και εφάπαξ καταβολή από 10 έως και 20 επιπλέον μισθούς, κάλυψη ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για όλα τα μέλη της οικογένειάς του για περίοδο ενός έτους, ενώ σε όσους εργαζομένους συμμετέχουν στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της εταιρίας θα αποδοθεί το 100% των συσσωρευμένων εργοδοτικών εισφορών (δικαίωμα που κανονικά θεμελιώνεται μετά από 15 χρόνια συνεχούς συμμετοχής στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου