23.6.12

Διευθύντρια VS νηπιαγωγού... γιατί φορούσαν ίδια παπούτσια


Θύμιζε σκηνή από επεισόδιο... του sex and the city, το περιστατικό που συνέβη προ ημερών, στη διάρκεια της γιορτής για τη λήξη της σχολικής χρονιάς σε νηπιαγωγείου πολυσύχναστου περιχώρου της Πάτρας.
Η Διευθύντρια έγινε πυρ και μανία όταν διαπίστωσε πως μία από τις νηπιαγωγούς του δημοσίου εκπαιδευτηρίου φορούσε στην γιορτή... τα ίδια παπούτσια με τα δικά της!
«Εγκεφαλικό» την έπιασε την καλοντυμένη διευθύντρια και αποφάσισε να «παρέμβει»! Υποχρέωσε την νεαρή νηπιαγωγό να αλλάξει παπούτσια και ευτυχώς που η γυναίκα είχε και δεύτερο ζευγάρι μαζί της (κάποια χωρίς τακούνι φοβούμενη μήπως την χτυπήσουν τα ψηλοτάκουνα) γιατί σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα έμενε ξυπόλητη!
Η διευθύντρια την υποχρέωσε να τα βγάλει και η νηπιαγωγός υπέστη σοκ! 
Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και τα κλάματα έβαλε και επειδή δεν θα μπορούσε να παραμείνει στη γιορτή με το καλό της ντύσιμο αλλά με παπούτσια παντοφλέ, τηλεφώνησε στη μητέρα της και την παρακάλεσε να της φέρει ένα τρίτο ζευγάρι! Μάλιστα δικαιολογήθηκε λέγοντάς της πως «τα ψηλοτάκουνα την χτύπησαν»! Η μητέρα της νεαρής έφθασε στο σχολείο και αντίκρισε την κόρη της... σε μαύρα χάλια! Την πίεσε να της εξιστορήσει τι συνέβη και όταν άκουσε το συμβάν με την διευθύντρια έγινε... το έλα να δεις! Σαν μαινόμενος ταύρος η μάνα εισέβαλε στο γραφείο της διευθύντριας και μόνο που δεν την ξεμάλλιασε! Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν πήρε διαστάσεις το επεισόδιο. Η μάνα δεν έκανε πίσω με τίποτα και αφού η διευθύντρια άκουσε τα εξ αμάξης, η εξαγριωμένη γυναίκα υποχρέωσε την κόρη της να φορέσει το ζευγάρι παπουτσιών που απετέλεσε και το «μήλον της έριδος»! Ετσι διευθύντρια και νηπιαγωγός συμμετείχαν στη γιορτή με το ίδιο παπούτσι!
Το είχαν συζητήσει και στο παρελθόνΘα πρέπει να σημειωθεί πως και οι δύο γυναίκες γνώριζαν πως είχαν αγοράσει το ίδιο ζευγάρι (το συζητούσαν προ ημερών) και μάλιστα «χαριτολογώντας» η Διευθύντρια της είχε προτείνει... να μην το φορέσει στην γιορτή! Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι πλέον οι σχέσεις των δύο εκπαιδευτικών, σίγουρα όμως η Διευθύντρια θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμη τη μάνα της «υφισταμένης» της!dete.gr
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου