2.6.12

Την Κούρεψε ..γουλί γιατί φλέρταρε στο Facebook !!

Ο εραστής την κούρεψε ...γουλί για να την εκδικηθεί επειδή φλέρταρε με άλλον στο facebook! 
Ο λόγος για κομμώτρια, παντρεμένη με ένα παιδί και νεαρό μπάρμαν ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα καλοκαιρινά κλαμπ της πόλης.
 Μάλιστα το περιστατικό, που συνέβη πριν από δύο εβδομάδες, έχει γίνει ευρέως γνωστό στα νυχτερινά στέκια της Πάτρας και τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν τα σχόλια.
Πολλοί γνώριζαν για τον παράνομο ερωτικό δεσμό που είχε αναπτυχθεί εδώ κι έναν χρόνο περίπου ανάμεσα στην 42χρονη γυναίκα και τον 30χρονο μπαρμαν.
 Γνωρίστηκαν σε ένα από τα μαγαζιά που εργαζόταν ο τελευταίος και το ειδύλλιο δεν άργησε να αναπτυχθεί μεταξύ τους.
 Λέγεται μάλιστα ότι η εν λόγω κυρία υπέκυπτε ακόμα και σε extreme ερωτικές απαιτήσεις του νεαρού ο οποίος γοητευόταν με το να την βλέπει να χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα ή ακόμα και να συνευρίσκονται σε δημόσιο χώρο.
Αυτοί που γνωρίζουν καλά και τους δύο, αναφέρουν ότι η 42χρονη ήταν μία σεμνή γυναίκα αλλά από τότε που γνώρισε τον μπάρμαν άρχισε να αλλάζει εικόνα και συμπεριφορά, μαθαίνοντας από αυτόν να είναι πιο προκλητική και να σκέφτεται συνεχώς τη σεξουαλική πράξη.
Όσο για τον σύζυγό της, εκείνος δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, παρ' ότι η ίδια έλειπε σχεδόν κάθε μέρα από το σπίτι και επέστρεφε πολύ αργά.
Όμως για την πρόσφατη εξέλιξη στάθηκε αφορμή το γεγονός ότι η γυναίκα συνομιλούσε στο facebook με άλλον νεαρό με τον οποίο είχε ανταλλάξει μηνύματα με σαφές ερωτικό υπονοούμενο. Δεν γνώριζε ότι ο μπάρμαν είχε υποκλέψει τον κωδικό της κι έτσι είχε τη δυνατότητα να μπει στο προφίλ της και να το ανακαλύψει. Και όταν συνέβη αυτό, ο ίδιος έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να την εκδικηθεί.
Της... έκοψε τα μαλλιά! 
Αρχικά δεν της είπε κουβέντα για τα μηνύματα που είχε διαβάσει. Την προπερασμένη Παρασκευή όμως την κάλεσε να βγουν έξω το βράδυ, αλλά της είπε ότι ήθελε να πάνε με το αυτοκίνητό του μια βόλτα για να συνευρεθούν.
Εκείνη δέχθηκε αλλά όταν έφθασαν στην πλαζ και άρχισε να την αγκαλιάζει, την ακινητοποίησε και με ένα ψαλίδι της έκοψε τούφες από τα μαλλιά της!
Στη συνέχεια μάλιστα την έβγαλε από το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε, προειδοποιώντας την πως αν του έκανε μήνυση ή κάτι αντίστοιχο, θα μάθαινε τα πάντα ο άνδρας της από τις φωτογραφίες της που έχει στην κατοχή του!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου