8.6.12

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ !!


Επισκέψεις σε όλες τις περιοχές του νομού πραγματοποιούν κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ. στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω επισκέψεις:

Σάββατο  9 Ιουνίου, κλιμάκιο από υποψήφιους Βουλευτές και τοπικά στελέχη θα συνομιλήσουν , το πρωί με  πολίτες στη λαϊκή αγορά Καλαμάτας, στη συνέχεια με επαγγελματίες στα καταστήματα της Καλαμάτας το απόγευμα θα επισκεφθούν Χατζή, Βλαχόπουλο, Μεταμόρφωση,  το βράδυ στις 8.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση- συζήτηση με τους κατοίκους στη Χώρα.

Κυριακή 10 Ιουνίου, το πρωί στελέχη του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας θα περιοδεύσουν στα χωριά Πυλίας Κουκουνάρα, Στενωσιά, Χανδρινου, Σουληνάρι, Κρεμμύδια, Γλυφάδα,  Ίκλαινα,  Κορυφάσιο, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν ανοιχτές συζητήσεις σε χωρά του καποδιστριακού δήμου Αυλώνα  Πλατάνια, Αυλώνα, Σιδηρόκαστρο, Βανάδα, Αγαλιανή, Πρόδρομος,  Ελαία και Καλό Νερό.

Δευτέρα 11 Ιουνίου, το απόγευμα  κλιμάκιο από υποψήφιους Βουλευτές θα περιοδεύσουν στα χωρία Αμπελόκηποι, Καλλιθέα, Χωματάδα, Πήδασος, Μεσοχώρι, και το βράδυ   θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στις 9 στην πλατεία της Πύλου με ομιλητές του υπ. Βουλευτές Διονύση Αλευρά και Λεωνίδα Φιλιππόπουλο.

Ο αδιαμεσολάβητος, ελεύθερος ειλικρινής και δημιουργικός διάλογος  με τους πολίτες  δίνει δύναμη στην αλήθεια, ελπίδα και προοπτική στη χώρα.       

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου