12.6.12

Προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Πύλο !!


Την Δευτέρα το βράδυ 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην  κεντρική πλατεία της Πύλου εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της προεκλογικής του  εκστρατείας σε όλες τις περιοχές του νομού Μεσσηνίας .Στην εκδήλωση μίλησαν  οι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματος Δ. Αλευράς και Λ. Φιλιππόπουλος και παρευρέθησαν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Γιαννακοπούλου , Δ. Κουσελάς ,  Τ. Αποστολόπουλος  Ε. Γκραίκη και Ε. Καλογερέας.  
Απευθυνόμενοι οι ομιλητές στους πολίτες ανέλυσαν λεπτομερώς τους λόγους   για τους οποίους η χώρα οδηγήθηκε στις δεσμεύσεις του μνημονίου  και άσκησαν  δριμύτατη κριτική στην Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εύκολες    υποσχέσεις τους.
Με έμφαση οι κύριοι Αλευράς και Φιλιππόπουλος  τόνισαν την ανάγκη να στηριχτεί το ΠΑΣΟΚ    στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και έστειλαν μήνυμα ελπίδας και προοπτικής.
Νωρίτερα στις 6.30 στην Κυπαρισσία πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών  του κινήματος  με κλιμάκιο της Ν.Ε.  και με την παρουσία των υποψηφίων βουλευτών Δ.Κουσελά και Ν. Γιαννακοπούλου.
Στις δύο αυτές εκδηλώσεις  που πραγματοποιήθηκαν  τονίστηκε η ανάγκη  τις μαζικής συμμετοχή τους στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ  στην παραλία της Καλαμάτας την Πέμπτη  14 Ιουνίου και ώρα 21:00  με ομιλήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου.  
Την Τετάρτη το πρωί  13/6   κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ  θα επισκεφτεί  υπηρεσίες και καταστήματα στην Καλαμάτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου