14.6.12

ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΑ ΣΤΕΓΗ -Δεν θέλουμε καιροσκόπους στο ΠΑΣΟΚ !

Έκκληση στους Έλληνες να σκεφτούν απλά και υπεύθυνα, απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε συγκέντρωση στον Κορυδαλλό προσθέτοντας ότι πρέπει οι πολίτες να σκεφτούν πως δεν μπορεί να σχηματιστεί μια κυβέρνηση στην οποία να μην είναι μέσα όλοι εκείνοι που πρέπει. 
 Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα «στους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ να γυρίσουν στο σπίτι τους», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τους περιμένουμε. Τους θέλουμε πάντα μαζί μας.
Αλλά δεν θέλουμε εκείνους τους καιροσκόπους που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε προεκλογικά λάθη το 2009, αφού οικοδόμησαν επί 10ετίες μια πολιτική στον κρατισμό και στο συντεχνιασμό, αλλάζουν τώρα καιροσκοπικά στέκι αναζητώντας άλλους τρόπους για να συνεχίσουν τις ίδιες καταδικασμένες πρακτικές. Αυτά τα βαρίδια ας μείνουν στη νέα τους στέγη».
 Το ΠΑΣΟΚ δεν θα σηκώσει βάρη που δεν του ανήκουν αλλά θα επιτελέσει το εθνικό του καθήκον, σημείωσε και ζήτησε από το λαό να κάνει το κόμμα ισχυρό και να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης. «Δεν συμβιβαζόμαστε με το ΠΑΣΟΚ του 13,2%.
Είναι για μας ένα ξεκίνημα, με αφετηρία, ένα στοίχημα, να ξανακάνουμε τη διαδρομή που έκανε το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Παπανδρέου», υπογράμμισε. Μίλησε για το «οριζόντιο λόμπι της δραχμής» που χαίρεται βλέποντας τον κίνδυνο του αδιεξόδου ενώ σχολιάζοντας τις τελευταίες συνεντεύξεις των Σαμαρά και Τσίπρα, είπε ότι η κατάσταση διαμορφώνεται με τρόπο εξαιρετικά επικίνδυνο για την πατρίδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου