27.6.12

Νέο εξώδικο Μαρινάκη στον ΣΚΑΪ...


Γιατί αντέδρασε...
Με νέο εξώδικο θα απαντήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μέτοχος του ΣΚΑΪ Βαγγέλης Μαρινάκης στη νέα προσπάθεια χειραγώγησης μέσω μετρήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Και αυτό διότι στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας», με καλεσμένο τον μεγαλομέτοχο του σταθμού παρουσιάστηκε από...
τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο μια έρευνα της public issue που παρουσιάζει τον αριθμό των οπαδών των ομάδων. Στην έρευνα αυτή ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει λίγο πάνω από 2 εκατ. οπαδούς στην Ελλάδα ενώ ο ΠΑΟ κοντά στο 1.7!

Η ουσία είναι πως η εταιρεία των ερευνών και των δημοσκοπήσεων, είναι το όχημα με το οποίο ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη. Είναι η εταιρεία που έδινε τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές, μπροστά με 6% και η εταιρεία που έδωσε για το ίδιο κόμμα στα exit polls να προηγείται με 0.5%.

Αυτό, μάλιστα, το exit poll, που εξευτέλισε τον συγκεκριμένο σταθμό και τον κατέστησε απολύτως αναξιόπιστο, ήταν η αιτία για το προηγούμενο εξώδικο του κ. Μαρινάκη στον ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δηλαδή δεν μπορεί να βλέπει αυτή τη χειραγώγηση που επιχειρεί ο κ. Αλαφούζος, σε ένα κανάλι, μάλιστα, που είναι και ο ίδιος μέτοχος. Δεν μπορεί να μένει απαθής σε τέτοια παιχνίδια!

Όπως λένε από τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να παρουσιάζονται έρευνες από εταιρείες που κάνουν την έρευνα, για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και όχι βέβαια για να βγάλουν αληθινά αποτελέσματα! Είναι ντροπή και για τον ΣΚΑΪ η έρευνα που κυκλοφόρησε αλλά και για τα παπαγαλάκια του κυρίου Αλαφούζου που την αναμετάδωσαν!...
parapolitika.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου