14.6.12

Ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Κυπαρισσία !!


Με ανοιχτή εκδήλωση στην Κυπαρισσία στο ξενοδοχείο «Κανελλάκη» την Παρασκευή 15/ 6  και ώρα 20:30 με ομιλητή τον Δημήτρη Κουσελά  και την συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών του κινήματος ολοκληρώνετε η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ  στο Ν. Μεσσηνίας.
Μέχρι όμως  να κλείσουν οι κάλπες το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να   δίνει τη μάχη προκειμένου η χώρα να αποφύγει το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η καρικατούρα διπολισμού  που επιχειρούν να    στήσουν η ΝΔ  και ο ΣΥΡΙΖΑ  και για να γίνει αυτό ένας τρόπος υπάρχει η ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ.    
Στο μεταξύ οι υποψήφιοι και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης « Αλλαγή για το δήμο Καλαμάτας» σε συνάντηση – συζήτηση  με το Γιάννη Ζαφειρόπουλο , πρώην υπουργό, και την συμμετοχή του επικεφαλής Θ. Μπρεδήμα, εκδήλωσαν την ανάγκη να στηριχθεί το ΠΑΣΟΚ  στις εκλογές της 17ης Ιουνίου γιατί η προσφορά του στον ευρύτερο Δήμο και υπήρξε καθοριστική και  αποτελεί τον πολιτικό φορέα που θέλει και μπορεί  με ευθύνη και ωριμότητα να δώσει ασφαλή διέξοδο από την κρίση.   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου