10.6.12

ΕΡΕΥΝΑ - Τι αγοράζουν οι γυναίκες κρυφά από το Διαδίκτυο


Μπορεί κάποτε να αποτελούσε ταμπού η αυτοϊκανοποίηση των γυναικών, σήμερα όμως, οι εποχές έχουν αλλάξει και οι γυναίκες έχουν απενοχοποιήσει πλήρως την έκφραση της σεξουαλικότητάς τους με κάθε μέσο.
Η ανωνυμία που προσφέρει μάλιστα, το Διαδίκτυο συνέβαλε καθοριστικά στην αναζήτηση και αγορά παιχνιδιών και gadgets για… πειραματισμό!
Αυτό αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα, τα στοιχεία της οποίας αποκαλύπτουν ότι τα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των πραγμάτων που αγοράζουν οι γυναίκες μέσω διαδικτύου και μάλιστα συναγωνίζονται επάξια τα κινητά τηλέφωνα και τα smartphones.
Ένα ενδεχόμενο βαθύτερης κρίσης αναμένεται να εκτοξεύσει ακόμα πιο ψηλά τις πωλήσεις sex toys σύμφωνα με αναλυτές που εξηγούν ότι όταν η ανεργία χτυπάει κόκκινο και ο τραπεζικός λογαριασμός είναι άδειος, οι άνθρωποι ψυχαγωγούνται με δωρεάν πορνό στο ίντερνετ και χρήση των ανάλογων αξεσουάρ.
Στις ΗΠΑ, μάλιστα, όπου έχουν γίνει σχετικές έρυνες το 50% των γυναικών δήλωσε ότι διαθέτει δονητή ενώ το 70% των αντρών δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με τη χρήση παρόμοιων συσκευών στο κρεββάτι.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων πιστεύει ότι τα σεξουαλικά αντικείμενα αποτελούν έναν υγιή τρόπο να εκφράσουν οι γυναίκες τη σεξουαλική τους ορμή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου