16.6.12

Άφησε την τελευταία του πνοή κάνοντας ..."Τρίο "


Το αστρονομικό ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων επιδίκασε ως αποζημίωση δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, για τον θάνατο ενός 31χρονου άνδρα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής του με δύο γυναίκες.
Ο 31χρονος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, συμφώνησε με μία γυναίκα και μία φίλη της, καμία από τις οποίες δεν ήταν η σύζυγός του, να συνευρεθούν ερωτικά.
Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2009, οπότε και πέθανε.Μία εβδομάδα πριν, ο ίδιος είχε επισκεφτεί το Καρδιολογικό Κέντρο της περιοχής του, παραπονούμενος για έντονους πόνους στο στήθος και το χέρι.
Οι γιατροί του είπαν, να πάει για νέες εξετάσεις μετά από λίγες ημέρες.Δεν του είπαν όμως, ότι δεν έπρεπε να κάνει την παραμικρή σωματική άσκηση, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής πράξης.
Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο “πάτησαν” και οι δικηγόροι της οικογένειας του 31χρονου, που ενήγαγαν τους γιατρούς στο δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση.
Και το δικαστήριο που αρχικά εκτίμησε την “αμέλεια” των γιατρών σε 5.000.000 δολάρια, μείωσε το ποσό στα τρία εκατομμύρια δολάρια τελικά, για να ακολουθήσει έφεση από την οικογένεια, που ακόμη δεν έχει εκδικαστεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου