12.6.12

Ευ. Βενιζέλος: Στο ΣΥΡΙΖΑ «σεσημασμένα» στελέχη του ΠΑΣΟΚ


«Μόνη λύση για τη χώρα είναι η διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, μιλώντας στη Web TV του ΑΜΠΕ, πρόσθεσε ότι όλες οι δυνάμεις που δηλώνουν φιλοευρωπαϊκές πρέπει να το αποδείξουν, αναλαμβάνοντας μέρος της ευθύνης.
 «Τα κατά συνθήκην ψεύδη κατά την προεκλογική περίοδο οδηγούν στο απόλυτο αδιέξοδο», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος. Ο ίδιος, απαντώντας σε ερωτήσεις που του υπεβλήθησαν μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, επέρριψε ευθύνες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας «για την τυφλή διαχείριση της περιόδου 2007 – 2009» και έστρεψε τα «πυρά» του και προς το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «έχουν μεταπηδήσει εκεί «σεσημασμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ» και λένε «λεφτά υπάρχουν"», ενώ ερωτηθείς για τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε ότι «η απουσία του κράτους τής επιτρέπει να κάνει ό,τι κάνει».
Επεσήμανε ότι η Ισπανία και Ιταλία εφαρμόζουν μέτρα που εφαρμόζει και η Ελλάδα, ενώ για την επιμονή της Γερμανίας στην παρουσία του ΔΝΤ, δήλωσε ότι οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για την περίπτωση παράτασης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι απαιτείται επιπλέον οικονομική ενίσχυση από το μηχανισμό στήριξης.
Εξάλλου, εξέφρασε την άποψη ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί από την οικονομική κατάσταση και δεν θέλουν να ακούν την αλήθεια, ενώ κλείνοντας δήλωσε ότι ο λαός καλείται να ψηφίσει αυτή την Κυριακή με ιστορική διορατικότητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου