11.6.12

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ !!

«Τραμπούκα» και «μπολσεβίκα» η Κανέλλη !!
Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, στην περιοχή των δικαστηρίων.
Ταυτόχρονα κάλυψε πλήρως τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας ότι το μόνο που καταλαβαίνουν οι άλλοι είναι η δύναμη της και εξέφρασε τη συμππαράσταση στα 8 μέλη του κόμματος που συνελήφθησαν στη Βέροια ύστερα από επεισόδια.
Η επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον τηςς Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, δεν ήταν η "κηδεία", αλλά η "ανάσταση" της Χρυσής Αυγής, υποστήριξε. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, και ο κ. Μιχαλολιάκος τους κάλεσε με δόση ειρωνίας να μην τον αποδοκιμάζουν, διότι είναι "μεγαλόψυχος", επειδή, όπως είπε, είχε δανείσει τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.
Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που του έκανε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, για τον κ. Κασιδιάρη. "Εγινε πόλεμος με την Τουρκία, τι πράγματα είναι αυτά;", είπε ο κ.Μιχαλολιάκος ότι απάντησε ενοχλημένος στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό.
Χαρακτήρισε "ψόφια" τη Ν.Δ. και τόνισε ειρωνικά: "Ο Αντώνης (Σαμαράς) και ο Προκόπης (Παυλόπουλος) θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;".
Τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τον αποκάλεσε "αθώο παιδί του λαού" και αναρωτήθηκε που ήταν 19 χρόνια, δεν έβλεπε τους μετανάστες και τώρα κάνει τον πατριώτη.
"Γελοίο" χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, "κοράκι του Μνημονίου" τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. , Φώτη Κουβέλη, "τραμπούκα" τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ επιτέθηκε εναντίον του δημοσιογράφου Αντώνη Δελατόλλα καθώς και άλλων συναδέλφων του και ΜΜΕ. Τα πυρά του έστρεψε κι εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την πρόταση που είχε κάνει να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης, και οι συγκεντρωμένοι φώναξαν "Μπουτάρη σκουλήκι".
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φώναξαν και το σύνθημα "να καεί, να καεί το μπ… η Βουλή" και ο κ. Μιχαλολιάκος εξήγησε πως δεν εννούν να καεί το κτήριο, αλλά να "καούν" ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η διαφθορά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου