8.6.12

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο φοιτητής που πυροβόλησε και σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία


Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρέωσης εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 24χρονος φοιτητής που σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία.
Ο νεαρός απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής, για το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παιανία, οπότε καταδίωξε δύο διαρρήκτες και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ένα.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο νεαρός δηλώνει μετανοιωμένος και σοκαρισμένος για την πράξη του, ενώ φέρεται να τόνισε ενώπιον του ανακριτή ότι το τραγικό περιστατικό οφείλεται σε εκπυρσοκρότηση του όπλου και όχι σε πρόθεσή του να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή.
Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τους συγκεντρωμένους προς συμπαράστασή του, στην Ευελπίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, συνεκτιμήθηκε το γεγονός ότι ο 24χρονος όταν έσπευσαν οι αστυνομικοί στον τόπο του συμβάντος και ρώτησαν ποιος το έκανε, μόνος του απάντησε: «Εγώ το έκανα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου