12.6.12

Αποταμιεύω: Αποταμιευτικός λογαριασμός από το ΤΤ που επιβραβεύει με επιτόκιο προθεσμιακής!


Προσφέρει υψηλές αποδόσεις ακόμη και σε μικρά ποσά καταθέσεων

Τώρα η αποταμίευση γίνεται προσιτή για κάθε πορτοφόλι, καθώς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με το λογαριασμό ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ, εγγυάται τις πιο συμφέρουσες αποδόσεις, ακόμη και για μικρά ποσά καταθέσεων. Επιβραβεύοντας τις μηνιαίες καταβολές ακόμη και μικρών ποσών, προσφέρει επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης και πολλά άλλα προνόμια, που κάνουν το προϊόν ένα από τα ελκυστικότερα της αγοράς. Συγκεκριμένα ο λογαριασμός Αποταμιεύω προσφέρει:

ü  Υψηλό προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο, ίσο με επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης 3,55% ٭
ü   Ευελιξία: Δυνατότητα επιλογής τρόπου κατάθεσης (στα ταμεία ΤΤ και ΕΛΤΑ, στα ΑΤΜ, μέσω πάγιας εντολής μεταφοράς ποσού από λογαριασμό ΤΤ ή άλλης Τράπεζας) και ποσού μηνιαίας καταβολής (από €30 έως €300)
ü  Δυνατότητα αύξησης ή μείωσης της μηνιαίας καταβολής
ü  Δυνατότητα επιπλέον καταθέσεων οποιουδήποτε ποσού
ü  Μικρό ποσό αρχικής κατάθεσης από €30
ü  Μηνιαίος εκτοκισμός
ü  Δωρεάν έκδοση της  χρεωστικής κάρτας ΤΤ Visa Electron
ü  Δυνατότητα χορήγησης της πιστωτικής κάρτας POSTCREDIT Visa Electron με δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα και προεγκεκριμένο πιστωτικό όριο €300 για ασφαλείς αγορές και μέσω Internet

Και όχι μόνο!

Οι δικαιούχοι του λογαριασμού αποκτούν προνόμιο συμμετοχής στην ειδική ετήσια κλήρωση στις 31 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, από την οποία αναδεικνύονται 10 τυχεροί στους οποίους το ΤΤ θα καταθέτει €50 κάθε μήνα, για 1 ολόκληρο έτος.

Το προνομιακό επιτόκιο και η συμμετοχή στις κληρώσεις παρέχονται ως επιβράβευση στους συνεπείς πελάτες, οι οποίοι δεν παραλείπουν καμία μηνιαία καταβολή και δεν πραγματοποιούν καμία ανάληψη.

Διευκρινίζεται ότι το προνομιακό επιτόκιο ισχύει για ολόκληρο το ποσό (μηνιαία καταβολή και τυχόν επιπλέον καταθέσεις). Σε περίπτωση ανάληψης οποιουδήποτε ποσού, το υπόλοιπο του λογαριασμού δεν τοκίζεται για το μήνα που έγινε η ανάληψη.

٭Το επιτόκιο Π.Κ. διάρκειας ενός μήνα για ποσό € 50.000, προσαυξημένο κατά 0,50

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΤΤ ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΕΛΤΑ, καθώς και το site της τράπεζας στη διεύθυνση www.ttbank.gr .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου